Alles voor een sprankelende, witte glimlach

Vind jij dat je tanden wel een tintje witter mogen worden of droom jij ervan om de hele dag met een witte smile rond te lopen? Wacht niet langer en maak vandaag die droom nog werkelijkheid. Veel mensen denken vaak dat tanden bleken veel tijd, moeite en geld kosten, maar het gaat veel makkelijker dan je denkt. Bij Kleinsman.de wordt er gewerkt met een speciale werkwijze, waardoor je binnen no time weer stralende, witte tanden hebt.

Diverse bleekmethoden

Allereerst worden er bij Kleinsman Dental Center tanden gebleekt door middel van het ZOOM! Systeem, een professionele bleekmethode. Met een zogenoemde ZOOM!-Lamp wordt de bleekgel geactiveerd, waardoor je tanden nóg witter worden. Het grote voordeel van deze lamp, is dat de structuur van je tanden niet wordt aangetast. Daarnaast heb je al binnen slechts 45 minuten al lichtere tanden, dat is geweldig toch? De andere methode, is een behandeling met een laser. De voor- en nadelen van beide methoden, die afhankelijk zijn per persoon en situatie, zullen tijdens een persoonlijk gesprek uitvoerig met je besproken worden.

Mondhygiëne behandeling

Voordat je tanden gebleekt worden, vindt er eerst een mondhygiëne behandeling plaats. Tijdens deze behandeling wordt bijvoorbeeld aanslag op je tanden verwijderd. Waarom? Zodat je tanden gelijkmatig gebleekt worden en je dus overal de zelfde witte tint krijgt. Als vanzelfsprekend zit deze behandeling bij de prijs van het bleken inbegrepen.

Het resultaat

Wanneer je kiest voor het ZOOM! Systeem, worden je tanden maar liefst 26% lichter! Dat is echt een ongelofelijk resultaat en zorgt gegarandeerd voor een stralende glimlach. Voor welke behandeling je ook kiest, je zult met een witter gebit weer naar huis gaan. Kijk op Kleinsman.de voor de mogelijkheden en maak direct een afspraak.