Een dosis van Health Policy Helpt De Geneeskunde dalen

Artsen-in-opleiding leren veel over de werking van het menselijk lichaam tijdens de medische school en ingezetenschap. Maar veel geleerd bijna niets over de werking van het zorgstelsel. Één universiteit in Washington, DC, is proberen om dat te veranderen.

Een drie weken durende beurs in gezondheidsbeleid voor medische bewoners wordt gezamenlijk beheerd door de George Washington University scholen van de geneeskunde en de volksgezondheid. Naast de hoorcolleges van het beleid experts in en rond de hoofdstad van het land, de inwoners te nemen excursies naar Capitol Hill, het Hooggerechtshof, andere federale en lokale gezondheid gerelateerde organisaties, evenals lokale zorginstellingen.

Dr. Fitzhugh Mullan, een kinderarts en GW professor, heeft het programma geleid, omdat het begon meer dan een decennium geleden. Toen ging hij naar de medische school in de jaren 1960, zegt hij leren hoe het systeem van gezondheidszorg werkte was nauwelijks een bijzaak.

“Dingen zoals volksgezondheid werden erkend met een een krediet cursus in het curriculum dat iedereen dacht dat was verschrikkelijk, deels omdat het was en deels omdat ze verdisconteerd het als belangrijk”, zegt hij. “De notie van interactie met de openbare orde of zijn bezig met de toestand van de toekomst van [gezondheidszorg] de levering van diensten in de Verenigde Staten was niet op afstand een deel van onze training.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *