De juiste mondhygiëne voor een stralende mond

Mondhygiëne, veel mensen denken dat dat stopt bij het poetsen van je tanden, maar daar begint het juist! Natuurlijk is je tanden poetsen één ding om je tanden in goede conditie te houden, maar je kunt nog veel meer doen. Bij Kleinsman Dental Center kennen ze alle ins en outs van het menselijke gebit en kunnen zij je de juiste mondhygiëne bieden. Hoe? Dat lees je hieronder allemaal.

Goed opgeleide mondhygiënistes
Bij Kleinsman werken alleen de beste mondhygiënistes die uitstekend zijn opgeleid en jarenlange werkervaring hebben Wat een mondhygiëniste precies doet? Een mondhygiëniste reinigt je gebit én laat je zien hoe jij voortaan je tanden zelf kunt verzorgen. Met behulp van een onderhoudsset, die je cadeau krijgt bij je behandeling, kun jij voortaan je stralende, witte tanden optimaal schoon houden. Daarnaast krijg je, mocht je dat willen, ook voedingsadvies van onze experts. Want ook de juiste voeding draagt ten slotte bij aan een stralende mond, denk bijvoorbeeld aan niet teveel suiker.

De juiste mondzorg
Ieder gebit krijgt door de jaren heen te maken met aanslag, tandsteen, ontstoken tandvlees, gevoelige tandhalzen en ga zo maar door. Regelmatig een bezoekje brengen aan de mondhygiëniste kan ervoor zorgen dat je hier voortaan geen last meer van hebt. Je tanden verdienen ten slotte de juiste zorg en aandacht.

Een mooie, gezonde, maar vooral stralende mond, dat wil jij toch ook? Neem eens een kijkje op Kleinsman.de. Lees meer over het bedrijf en bekijk prachtige resultaten van klanten die je voorgingen. Op de website kun je ook direct een afspraak maken bij één van de mondhygiënistes!