Eindelijk een prettige ervaring, dankzij Richard Kleinsman

Ik mag dan een volwassen vrouw zijn, graag naar de tandarts gaan heb ik nooit gedaan. Na een vervelende ervaring, jaren geleden, ben ik jarenlang niet geweest. Aangezien een regelmatige controle van het gebit erg belangrijk is om de kwaliteit hoog te houden, kun je je voorstellen dat er bij mij nogal wat ontbrak. Op het eerste gezicht zag mijn gebit er prima uit, maar van dichtbij was dat echter anders. Toen ik last begon te krijgen van pijntjes hier en daar, wist ik dat het weer tijd was om een tandarts te gaan bezoeken.

Een goede tip

Gelukkig kreeg ik van een goede vriendin de tip om eens contact op te nemen met Richard Kleinsman. Hij heeft haar al regelmatig erg goed geholpen en zodoende raadde zij hem ook aan mij aan. Ik vertrouw snel op haar oordeel en besloot eens een kijkje te nemen op Kleinsman.de. Dit is de website van de praktijk van Richard Kleinsman en daar zag ik direct welke service zij aanbieden. Na meerdere positieve reviews te hebben gelezen, wist ik dat dit de praktijk was waar ik moest zijn. Een afspraak was al snel gemaakt en ik zou binnen enkele dagen een behandeling ondergaan.

Mijn prettige ervaring

Richard Kleinsman heeft mijn visie op ‘de tandarts’ compleet weten te veranderen. Ik ben erg goed geholpen en mijn gebit was er toch minder erg aan toe dan ik gedacht had. Mijn problemen waren al snel verholpen en dit is allemaal pijnloos gebeurd. Nu ik weet van deze tandartspraktijk, zal ik niet snel meer een controle afspraak aan mij voorbij laten gaan!

Zeker een aanrader

Nu ik ook zo enthousiast ben, wil ik anderen ook aanraden eens op Kleinsman.de te kijken. Hier zul je zien dat zij bijvoorbeeld ook de mooiste facings plaatsen! Voor een fijne tandarts ervaring, raad ik je echt Richard Kleinsman aan.