Een dosis van Health Policy Helpt De Geneeskunde dalen

Artsen-in-opleiding leren veel over de werking van het menselijk lichaam tijdens de medische school en ingezetenschap. Maar veel geleerd bijna niets over de werking van het zorgstelsel. Één universiteit in Washington, DC, is proberen om dat te veranderen.

Een drie weken durende beurs in gezondheidsbeleid voor medische bewoners wordt gezamenlijk beheerd door de George Washington University scholen van de geneeskunde en de volksgezondheid. Naast de hoorcolleges van het beleid experts in en rond de hoofdstad van het land, de inwoners te nemen excursies naar Capitol Hill, het Hooggerechtshof, andere federale en lokale gezondheid gerelateerde organisaties, evenals lokale zorginstellingen.

Dr. Fitzhugh Mullan, een kinderarts en GW professor, heeft het programma geleid, omdat het begon meer dan een decennium geleden. Toen ging hij naar de medische school in de jaren 1960, zegt hij leren hoe het systeem van gezondheidszorg werkte was nauwelijks een bijzaak.

“Dingen zoals volksgezondheid werden erkend met een een krediet cursus in het curriculum dat iedereen dacht dat was verschrikkelijk, deels omdat het was en deels omdat ze verdisconteerd het als belangrijk”, zegt hij. “De notie van interactie met de openbare orde of zijn bezig met de toestand van de toekomst van [gezondheidszorg] de levering van diensten in de Verenigde Staten was niet op afstand een deel van onze training.”

CVA-patiënten in staat zijn om weer lopen na stamceltransplantatie

Hoofdauteur van de studie Dr. Gary Steinberg, hoogleraar en voorzitter van de neurologie aan de Stanford University School of Medicine in Palo Alto, Californië, en collega’s publiceren hun bevindingen in het tijdschrift Stroke.

Terwijl het proces alleen inclusief een klein aantal deelnemers een beroerte, zijn de resultaten gehaald met veel positiviteit, met een aantal gezondheidsdeskundigen aanspraak maken op de bevindingen kunnen leiden tot een “levensveranderende behandelingen” voor patiënten met een beroerte.

In de Verenigde Staten elk jaar, meer dan 795.000 mensen hebben een nieuwe of terugkerende beroerte.

Ischemische beroerte is de meest voorkomende vorm, goed voor ongeveer 87 procent van alle beroertes. Het treedt op wanneer de stroming van zuurstofrijk bloed naar de hersenen wordt geblokkeerd, voornamelijk als gevolg van bloedstolsels.

Hemorragische beroerte is goed voor ongeveer 13 procent van alle beroertes, die voortvloeien uit in de hersenen lekkende of beschadigde bloedvaten.

Hoe beroerte beïnvloedt een persoon afhankelijk van welke kant van de hersenen ervan en de hoeveelheid schade veroorzaakt. Sommige individuen kunnen tijdelijke arm of been zwakte, bijvoorbeeld ervaren, terwijl anderen het vermogen om te spreken of lopen kan verliezen.

het blokkeren van de belangrijkste eiwit dat tumoren beschermt

De studie, geleid door onderzoekers van de Beatson Instituut in Glasgow, Verenigd Koninkrijk, is gepubliceerd in het tijdschrift Cancer Cell.

In de afgelopen 40 jaar is de overlevingskans voor vele vormen van kanker aanzienlijk verbeterd. Voor pancreaskanker, een ziekte die zelden wordt gedetecteerd in een vroeg stadium, overleving blijft bitter laag – het overgrote deel van de patiënten niet meer dan 5 jaar levensduur na de diagnose.

Hoopt ​​zijn gerezen toen immunotherapie kwam op het toneel. Deze aanpak – met name in de vorm van “controlepunt remmers” die prime immuuncellen aanval tumoren – is veelbelovend in diverse kankers, waaronder melanoom en longkanker. Maar resultaten voor pancreaskanker zijn teleurstellend.

Een belangrijke factor in het falen van geneesmiddelen checkpoint alvleesklierkanker vallen is het vermogen van tumoren om zichzelf te omringen met een beschermend schild van eiwitten en cellen die stoppen met de geprimede immuuncellen bereiken en de aanval op de tumor is.

Onderzoekers van de Beatson Instituut hebben onderzoek verricht naar een eiwit genaamd CXCR2 voor een tijdje. Ze hebben onlangs ontdekt CXCR2 speelt een rol bij kanker – helpen om tumorgroei bij muizen met huid en darmkanker rijden. Dus besloten ze om haar rol in pancreaskanker te onderzoeken.

urządzenie przenośne wykrywa ataki serca z jednej kropli krwi

Korzystanie z tylko jednej kropli krwi, urządzenie wykrywa białek obecnych w krwiobiegu w następstwie zawału serca i daje wynik w 10 minut zamiast zwykłej 60 minut czekać na wyniki z laboratorium.

Dla pacjentów prezentujących na oddziałach ratunkowych z bóle w klatce piersiowej, urządzenie może być stosowane do podawania natychmiastowy test z wynikiem dostarczonych podczas gdy pacjent jest poddawany ocenie i wywiad lekarski podjęte. Zmniejsza to czas do podjęcia decyzji lekarza leczenia.

Korzystanie z urządzenia ułatwia interakcję pacjent-lekarz i poprawia sposób, w jaki lekarze są w stanie zapewnić opieki.

System działa przez pomiar poziomu troponiny I (cTnI), białka, które jest wydalany przez mięsień sercowy w krew w następstwie zawału serca.

Firma demostrated że dostarcza na miejscu wyników badań porównywalnych z wynikami uzyskanymi w laboratorium, co pozwala lekarzowi podjąć decyzję o leczeniu bezzwłocznie.

Aktualne wytyczne dotyczące rozpoznania zawału serca wymagają wyników badań krwi biomarkera sercowego troponiny do 90% pacjentów zgłaszających się na oddział ratunkowy (ED) z bólem w klatce piersiowej, ale nie są diagnozowane na podstawie elektrokardiogramu (EKG).

“Próbki krwi są zwykle analizowane w laboratorium szpitalnym, które można łatwo trwać dłużej niż godzinę, aby uzyskać wynik z powrotem do lekarza ED. Point-of-Care badania mogą znacząco przyczynić się do zmniejszenia czas realizacji”, mówi dr Paweł Collinson , konsultant patolog chemicznymi w św University Hospitals NHS Foundation Trust w Wielkiej Brytanii.

Hier is waarom niet te gaan door die af te slanken en beauty tips op Instagram

Op de offset, waardoor een stuk fruit in het water heeft geen andere dan waardoor het refreshing.Yet dat is de kracht van de “Juno” Instagram filter duidelijke voordelen: baadt alles in een onweerstaanbare gloed.

De klinkende antwoord van experts is nee. De enige manier om weg te smelten schadelijke vet is door het creëren van een negatief saldo van energie in het lichaam door het verbranden van meer calorieën dan je verbruikt.

Professor Jimmy Bell, Life Sciences, University of Westminster, legt uit dat het concept van de vetverbranding als het lichaam maakt gebruik van vet als energiebron, in plaats van koolhydraten, bestaat. Maar hij waarschuwt het concept wordt misbruikt door de voeding industrie om zelfbewuste lijners dat sommige verbindingen vet kan aanvallen te overtuigen. Benadrukken hoe dergelijke claims mensen kunnen leiden tot nutteloze en soms gevaarlijk, “vetverbranding” producten te kopen online, benadrukt hij: “de waarheid is dat niemand zijn klinisch bewezen om daadwerkelijk te werken.”

WONDER TEAS die je SLIM

Als je jezelf ongezond honger en nog steeds niet het verliezen van gewicht, je zeker doen het helemaal verkeerd! Hoewel het een bekend feit dat het verkrijgen pond is veel makkelijker dan ze te verliezen, je benadering van gewichtsverlies is waar het om gaat. Mensen proberen gymming, diëten en uiteindelijk vallen ziek dankzij hun wanhopige pogingen en hoewel we geloven in de uitoefening van matiging als het gaat om de uitwerking en het volgen van een bepaald dieet, is er een geheime mantra van het verliezen van gewicht dat velen van jullie niet weten .

Afslankthee! Nou ja, je leest het goed, nippend op dat geruststellend kopje thee kan eigenlijk je slank te maken, maar we hebben het niet over de gewone thee, maar een aantal specifieke theesoorten die de mogelijkheid om gewichtsverlies te helpen hebben. Hier is een blik op 5 van die wonderlijke thee die kan geven ongelooflijke resultaten als je serieus bent over het verliezen van die flab zijn.

Omdat het helpt bij het versnellen van het proces van de spijsvertering, is het best om een ​​kopje koffie van het brouwsel hebben dagelijks om meer calorieën te verbranden dan normaal. Wat meer is, zal het ook te beteugelen uw hunkeren naar voedsel, waardoor je net zo veel als je moet eten eten.

Bereid muntthee door het nemen van een lepel van verse / gedroogde muntblaadjes en toe te voegen aan kokend water. Laat de bladeren koken gedurende 5 minuten en dan zeef het water. Voeg honing, als je wilt kun thee een beetje zoet.

Lands End aanbiedingen zwemmen oplossing oplossingen voor elk lichaam

Zwembroek seizoen staat voor de deur en het vinden van de juiste kleur voor je lichaam kan een beetje ingewikkeld.

Maar retailer Lands End collectie ‘End komt naar de redding met uitgebreid productaanbod om zwembroek shoppers meer stijlen, keuzes en grootte-opties, waaronder de nieuwe Canvas door Lands geven’.

En Colleen McKenna, Lands ‘End public relations manager, is voorzien in de Wereld van Tulsa met zwembroek fit oplossingen en suggesties die kunnen helpen bij het winkelend publiek het oplossen van hun zwembroek dilemma’s – alles van manieren om het midden te minimaliseren en verlengen benen om versteviging van de buik en het uitbrengen van de buste gebied.

Kinderen nemen deel aan dit leuke kamp zal de mode-industrie te verkennen, deelnemen aan interactieve manier plezier en het doen van fashion projecten vergelijkbaar met Runway Project. Er zal ook een modeshow waar de jonge ontwerpers hun creatieve stijl kan showcase zijn.