Precision Medicine’s Post-Racial Promise

Race en geneeskunde hebben een lange, beladen geschiedenis. Van eugenetica om sociaal-darwinisme aan medische experimenten op slaven, is het gebruik van geslacht als basis voor medische beslissingen populair onder artsen geweest, maar is vaak ontsierd door onnauwkeurigheden of overgedragen in regelrechte racisme. De ontluikende gebied van precisie geneeskunde, echter met zijn science-fiction glans, wil openbaren en ontrafelen van de sociale en genetische gezondheid factoren die race alleen benadert.

Terwijl de recente vooruitgang in de geneeskunde op het gebied meer geavanceerde en minder openlijk racistisch, ras kan nog steeds aanwezig zijn problemen hebben gemaakt. Zelf geïdentificeerd ras heeft ongeveer correleren met een aantal van de genomische, voorouderlijke en ecologische factoren die de gezondheid beïnvloeden – sikkelcelanemie als een voorbeeld – en de artsen zijn beter geworden in het omgaan met ras als een data punt. Maar zelfs nu, kunnen ras tegenstrijdig bewijs te bieden of zelfs te produceren arts beslissingen die leiden tot schaden. De verschillen tussen de races volharden in bijna iedere meetbare gezondheid uitkomst. Een deel van de moeilijkheid is dat ras een sociale constructie die slechts gedeeltelijk openbaart wetenschappelijke informatie over een patiënt.

Ondanks enige vooruitgang, deze nieuwe benadering van de geneeskunde staat nog in de grens fasen. Een nieuw perspectief in The New England Journal of Medicine van de National Human Genome Research Institute (NHGRI) onderzoeker Vence Bonham en zijn co-auteurs, beschrijft hoe de eerste race-based geneesmiddelenonderzoek, het hart-falen therapie BiDil, werd goedgekeurd door de Food and drug Administration voor zwarte patiënten slechts een decennium geleden. Onderzoekers hebben een aantal geneesmiddelen die verschillende effecten voor de leden van sommige rassen hebben en misschien niet eens werken voor anderen, waaronder een aantal medicijnen voor hart-en vaatziekten en bloedverdunners zoals Plavix, die bij mensen van Aziatische afkomst minder effectief kan zijn in vergelijking met andere etnische groepen geïdentificeerd. Maar terwijl race in gezien wat drugs voor te schrijven vaker is geworden, officiële aanbevelingen, voorschriften en normen zijn schaars, en vele farmaceutisch onderzoek inspanningen hebben niet druppelde naar beneden om artsen ‘dagelijkse interactie met patiënten.

Angststoornissen ‘het meest voor bij vrouwen en jonge volwassenen’

Met name de onderzoekers stellen dat vrouwen bijna twee keer zoveel kans om te worden getroffen als mannen. Dit verschil is niet veranderd in de tijd.

Het doel van het onderzoek was om de prevalentie van angststoornissen te begrijpen in zowel het grote publiek als bij specifieke groepen mensen.

“Angststoornissen kan het leven erg moeilijk voor sommige mensen te maken en het is belangrijk voor onze gezondheidszorg te begrijpen hoe vaak ze zijn en welke groepen mensen het grootste risico lopen”, vertelt eerste auteur Olivia Remes, van de Universiteit van Cambridge in het Verenigd Koninkrijk.

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), angststoornissen zijn de meest voorkomende vorm van geestelijke stoornissen in de algemene bevolking. Voorbeelden van angststoornissen omvatten post-traumatische stress-stoornis, obsessieve-compulsieve stoornis (OCD), en sociale angststoornis.

Het CDC schat dat de prevalentie van angststoornissen meer dan 15 procent.

Typische symptomen van angststoornissen omvatten verhoogde zorgwekkend, spanning, vermoeidheid en angst. Deze symptomen kunnen voorkomen dat mensen van het bijhouden van hun dagelijkse routines. De studie auteurs melden dat de jaarlijkse kosten van deze aandoeningen aan de Verenigde Staten wordt geschat op $ 42300000000.

Veel meer wetenschappelijke beoordelingen van de effecten van depressie dan de effecten van angst onderzocht, ondanks deze impact op de samenleving. De nieuwe herziening, gepubliceerd in hersenen en gedrag, streeft naar meer licht te werpen op dit gebied van onderzoek.

Het team, onder leiding van de Universiteit van Cambridge, onderzocht de resultaten van 48 beoordelingen van angst studies. Deze omvatten beoordelingen over de ontwikkeling van angst, angst in verband met verslaving en angst naast andere aandoeningen zoals kanker en hartziekten.

De beoordelingen ook gekeken naar angst bij verschillende instellingen – zowel klinische als in de gemeenschap – en op verschillende plaatsen over de hele wereld.

Krijg hulp van je menstruele cyclus

Nicotine is een ongelooflijk verslavende stof, en het draagt met het vele negatieve gezondheidseffecten.

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), roken is verantwoordelijk voor 480.000 doden per jaar in de Verenigde Staten alleen al; Dat is bijna een vijfde van alle sterfgevallen.

Meer mensen in Amerika zijn verslaafd aan nicotine dan welke andere drug.

Hoewel de gevolgen voor de gezondheid van roken bekend zijn, het afkicken is nog steeds een echte uitdaging voor iedereen die besluit om de sprong te wagen.

Daarom onderzoek dat iemands kansen leiden van een sigaret-vrij leven kunnen verbeteren van vitaal belang.

Eerder onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen stoppen met sigaretten harder dan mannen. Vrouwen hebben ook een 25 procent hoger risico op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten en chronische obstructieve longziekte (COPD) door het roken dan hun mannelijke tegenhangers.

Kon voedingsvezels sleutel tot succesvol ouder worden?

Een paper over de studie, door onderzoekers van het Westmead Institute in New South Wales, Australië, is gepubliceerd in The Journal of Gerontology.

Lood auteur Bamini Gopinath, een universitair hoofddocent bij het Instituut Centrum voor Vision Research, zegt dat de studie is de eerste om te kijken naar het verband tussen de inname van koolhydraten en succesvol ouder worden. Ze merkt op:

“Uit alle variabelen die we bekeken, inname van vezels – dat is een soort koolhydraten die het lichaam niet kan verteren – had de grootste invloed.”

Voedingsvezels is onverteerbare stof die in planten zoals fruit, groenten en granen en is een belangrijk onderdeel van een gezonde voeding. Er zijn twee vormen: oplosbare en onoplosbare vezels.

Oplosbare vezels absorbeert water en vormt een gel. Het vertraagt ​​de spijsvertering en er is bewijs het verlaagt cholesterol, die helpt voorkomen dat hart-en vaatziekten. Het wordt gevonden in haverzemelen, gerst, noten, zaden, bonen, erwten, linzen, en sommige groenten en fruit.

Onoplosbare vezels lijkt te versnellen doorgang van voedsel door de darm en voegt bulk aan de ontlasting. Het wordt gevonden in tarwezemelen, groenten en volle granen.

Prof. Gopinath en collega’s omschreven succesvol ouder worden als het bereiken van de ouderdom ziekte-vrij en volledig functioneel – “. Afwezigheid van invaliditeit, depressieve symptomen, cognitieve stoornissen, luchtwegklachten, en chronische ziekten”, dat wil zeggen, met

23 Vegan Foods voor Weight Loss

Je kwam. U slawed. Je veroverde zowat elke vetverbrandende veganistische smoothie je kon bedenken. En nu dat je veganist reinigen ding is voorbij, je bent vastbesloten om meer plantaardig voedsel eten. Of misschien heb je vegetarisch voor een tijdje geweest en denk dat het tijd om de verschuiving te maken. Heck, misschien wilt u gewoon om die laatste 10 pond te laten vallen en zijn ziek van gegrilde kip en tonijn broodjes.

Ongeacht uw redenering te willen om meer plantaardig voedsel glijden in uw dieet, het is duidelijk dat het daarmee een enorme hulp in de richting van het inluiden van een gezonde, blijvend gewichtsverlies kan zijn. Dus spraken we naar boven RD om de laatste informatie over de beste veganistische voeding krijgen om het te laten vallen als het is heet kip (erm, tofu). En dan voor meer inzichtelijke advies over het opruimen van uw routine keuzes die je ineenkrimpen, check out deze 15 manieren om Break Your slechte eetgewoonten!

“Noten bevatten gezonde enkelvoudig onverzadigde vetten en eiwitten, die bloedsuikers stabiel blijft”, zegt celebrity voedingsdeskundige Lisa DeFazio, MS, RDN. “Noten zijn ook zo bevredigend, vooral als je iets knapperig hunkert. Amandelen of walnoten toe aan havermout, een salade, of yoghurt.” En als je verslaafd bent aan beregening op de toppings, kijk dan op deze 30 gezonde Beleg voor Weight Loss.

De gevaren van soberheid, gender politiek in de stad

Ik deel te nemen van een Frosty Fruit als ik dit, mijn vierde vandaag te schrijven. Drie weken van de drank af en ik heb piek verveling, niet zeker wat te maken van de huidige rust van mijn leven te raken. Afwezigheid van enig forse doel te haken op of worstelen met, duidelijkheid is slechts een last.

Het is vreemd genoeg wordt ingesteld op één plaats, na twee maanden op de weg. Een groep van vrienden is pissed off naar Hong Kong voor de week. Ik smeekte om mee te gaan, en bijna meegesleept – de Eerste Kamer heeft een deal, en Qantas beschikbare seats – maar ik bepalen doorgaan op deze lusteloos pad pottering matigheid.

Wat een vreemde dagindeling, het enige vaste afspraak wordt het ontbijt in de straat, de wandeling koud en droog en briljant. Dan schrijf ik tot het diner, slechts onderbroken door de telefoon en slijpen renovaties mijn buren ‘. Tegen de tijd dat deadline komt, mijn hersenen is aardappelgratin. Gisteravond was er niets anders op dan te rollen en rook twee vuile gewrichten snijden met muffe tabak, hun smaak die doet denken aan lef gerookte garnalen, dan zitten met stomheid geslagen in de voorkant van 7:30, ScoMo kabbelende me eeuwig, cliché en jargon zijn enige gebruiksvoorwerpen.

Prescription Pijnstillers kan verergeren En Verleng chronische pijn

Nieuws van een onderzoeksgroep bestuderen van de effecten van opioïden kan helpen verklaren de explosie in pijnstiller verslaving van de afgelopen jaren. Een Universiteit van Colorado Boulder studie heeft uitgewezen dat het gebruik van opioïden verhoogt chronische pijn bij ratten. Als hetzelfde resultaat geldt bij de mens, zou dat betekenen dat voorgeschreven opioïden niet alleen venijnig verslavend, maar ook verergeren de voorwaarde dat ze voorgeschreven voor de behandeling.

De studie toonde aan dat vijf dagen morfine behandeling bij ratten veroorzaakt chronische pijn die door indamming de afgifte van pijnsignalen van immuuncellen in het ruggenmerg enkele maanden voortgezet.

“We tonen voor de eerste keer dat zelfs een korte blootstelling aan opioïden langdurige negatieve effecten op pijn kan hebben”, zei CU-Boulder assistent-research professor Peter Grace, een lid van de faculteit in het Department of Psychology and Neuroscience. “We vonden de behandeling bijdroeg aan het probleem.”

De immuuncellen in het ruggenmerg, bekend als gliacellen, gewoonlijk de rol van het opruimen van de infectie veroorzakende micro-organismen. Wanneer het lichaam van de pijn, zijn signalen die die plaats gliacellen op hoog alarm. Bij ratten, wat lijkt te gebeuren na enkele dagen morfine behandeling opioïden send herhaalde signalen naar de gliacellen, waardoor een “glial cascade. ‘Beurt deze cascade produceert een cel signaal van een proteïne genaamd interleukine-1 beta (IL 1b), die de activiteit van zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen toeneemt, wat resulteert in intensiever chronische pijn die enkele maanden duurt.

7 Badpakken dat zal Hide Your Belly Fat

De heerlijkheden van de zomer – spatten rond in het zwembad, zandkastelen bouwen op het strand, genieten van de zonnestralen, en loungen en wonen in badkleding. Dus niet laten een matte badpak saboteren uw plezier in de zon.

Als je een beetje extra liefde op uw love handles of bobbel in je buik, kunt u nog steeds een het baden schoonheid met een paar stijl trucs die zal slank je buik in no time plat – van strategisch geplaatste lijnen naar ruching aan colour blocking, en meer.

En, als je denkt dat alle badmode maskeren uw buik is matrone, dan weer denken. De nieuwste pakken werken hun slick magie tijdens het kijken veel sexy. Voor flatterende, vrouwelijke vorm, niet verder te kijken dan deze hit lijst van hete (en haute) opties voor de volgende dag het zwembad of op het strand vacay.

Neem bijvoorbeeld deze Norma Kamali witte halster uit één stuk, die niet sexier kon zijn. Het decolleté trekt aandacht aan je decolleté, terwijl de gedrapeerde overlay en ruches zijden voorzien van alle-taille whittling effect een meisje zou willen.