25 staten call now marihuana “medicijn”. Waarom niet de DEA?

John Kasich ondertekend Ohio medische marihuana wetsvoorstel in de wet gisteren, waardoor het de 25ste staat (26 tellen van Washington, DC) of andere vorm van medische marihuana gebruik mogelijk te maken.

Ohio maatregel restrictiever dan medische marihuana rekeningen in veel andere staten. Het doet er niet toe dat de patiënten om marihuana te roken – zij moeten het oraal innemen via eetbare producten, of gebruik maken van een verdamper. Het doet er niet toe dat patiënten hun eigen marihuana te kweken, en slechts een handvol van de voorwaarden, met inbegrip van epilepsie, chronische pijn en kanker, in aanmerking komen voor een medische marihuana aanbeveling.

Medische marihuana voorstanders hadden een campagne gelanceerd om een ​​bredere medische marihuana wetsvoorstel dit najaar voorgelegd aan de kiezers. Maar het wetsvoorstel goedgekeurd door de wetgever en ondertekend door gouverneur Kasich was in veel de neiging om af te wenden meer tolerante stemming maatregelen. En het blijkt succesvol te zijn geweest: de groep te duwen voor de stemming initiatief onlangs opgeschort die campagne, roepen de factuur van de wetgever “imperfect” maar zeggen passage het wetsvoorstel vertegenwoordigde “een vreugdevolle dag voor de duizenden Ohioans wie zal uiteindelijk in staat zijn om veilig toegang broodnodige medicijnen.

Dit jaar is een symbolisch belangrijk jaar voor medische marihuana beleid geweest: met de passage van de wetgeving in Pennsylvania en Ohio bijna 175 miljoen Amerikanen – meer dan de helft van de bevolking – hebben nu toegang tot medische marihuana.

Mannelijkheid percepties hoger voor mannen die deodorant dragen

Onderzoeksleider Dr. Caroline Allen, van de Universiteit van Stirling in het Verenigd Koninkrijk, en collega’s rapporteren hun bevindingen in het tijdschrift Evolution & Human Behavior.

Onderzoekers weten al lang dat natuurlijk menselijk lichaamsgeur percepties van aantrekkelijkheid kunnen beïnvloeden.

Toch hebben mensen steeds meer gewend aan het verbergen van hun natuurlijke lichaamsgeuren met een scala aan geparfumeerde toiletartikelen geworden; elk jaar in de Verenigde Staten, ongeveer $ 18 miljard uitgegeven aan deodorant.

Voor hun studie, Dr Allen en collega’s opgenomen om te onderzoeken hoe het dragen van deodorant invloed op de perceptie van vrouwelijkheid en mannelijkheid – twee kenmerken waarvan bekend is dat het oordeel van de aantrekkelijkheid van een persoon te beïnvloeden.

Het team vroeg 130 deelnemers om foto’s van 20 mannen en 20 vrouwen zien en hoe mannelijk of vrouwelijk zij merkten dat ze zijn.

Nog eens 239 deelnemers werd gevraagd om de vrouwelijkheid of mannelijkheid van 40 geur monsters kunnen waarderen – met en zonder deodorant – van individuen die verscheen in de foto’s.

De onderzoekers vinden dat mannen die werden beoordeeld door vrouwen met een laag gezicht mannelijkheid in de foto taak werden ook beoordeeld als met een lage geur mannelijkheid als ze niet dragen van deodorant.

Vroeggeboorte voorspelling van model van de elektrische activiteit in de weeën

Inzicht in de aard en oorzaken van de contracties in de zwangerschap helpt licht werpen op de processen van normale en vroeggeboorte – gedefinieerd als die die optreedt vóór 37 weken zwangerschap.

Technieken zoals elektromyografie (EMG) en magnetomyography (MMG) zijn ontwikkeld voor het bestuderen en meten uteriene contracties. Echter geen algemeen aanvaarde methode middels deze technieken vroeggeboorte voorspellen beschikbaar.

In een paper gepubliceerd in het tijdschrift PLoS ONE, de onderzoekers – met inbegrip van leden van de Washington University in St. Louis (WUSTL), MO – beschrijven hoe zij ontwikkelde de eerste 3-D multiscale wiskundig model van de elektrofysiologie van een zwangere vrouw samentrekkingen van de baarmoeder.

Het model vertegenwoordigt contracties in de cel, weefsel en organen niveau. Een belangrijk kenmerk van een contractie de vezel architectuur van het myometrium – de middelste laag van weefsel in de wand van de baarmoeder die grotendeels verantwoordelijk voor contracties.

De onderzoekers constateren dat een ander belangrijk kenmerk van een samentrekking is de locatie van wat zij noemen de ‘pacemaker’ – de cel die de elektrische activiteit begint. Senior auteur Arye Nehorai, een professor in de elektrotechniek bij WUSTL, legt uit:

“We weten dat de cel begint de elektrische activiteit, maar niets is bekend over de posities of nummers of hoe ze op verschillende plaatsen in de baarmoeder. Daarnaast hebben we nog niet de aanwijzingen van de vezels in het myometrium, die is belangrijk omdat de stroom voortplant langs de spiervezels en die richting varieert bij vrouwen. ”

In hun paper, de onderzoekers beschrijven hoe ze toegepast sensoren op de buik van 25 zwangere vrouwen en produceerde een 3-D mathematisch model dat precies de elektrische activiteit van de baarmoeder tijdens een contractie gerepliceerd.

Brain enzym kunnen voorkomen, neurodegeneratieve ziekte van Alzheimer

Dit is de conclusie van een nieuwe studie door onderzoekers van de Universiteit van Indiana, die onlangs hun bevindingen in het tijdschrift PLoS Biology gepubliceerd.

De onderzoekers menen dat hun ontdekking kan leiden tot de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen die cognitieve functie behouden.

Een ophoping van eiwit clumps kan optreden bij een aantal neurodegeneratieve aandoeningen, waaronder de ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson en amyotrofe laterale sclerose (ALS) – ook bekend een ziekte van Lou Gehrig.

Bij de ziekte van Alzheimer, bijvoorbeeld studies hebben aangetoond dat patiënten ervaren vaak een opbouw van een proteïne genaamd tau, die samen klonten in zenuwcellen te vormen “knopen”.

Dit proces – zogenaamde proteïnopathie – optreedt met verschillende eiwitten in verschillende hersenziekten en wordt verondersteld een rol spelen in de progressie.

Nu hebben studie co-leider Yousuf Ali, van de afdeling Psychological and Brain Sciences aan de Indiana, en collega’s een enzym dat proteïnopathie zou stoppen ontdekt.

Is This All-Natural Supplement de sleutel tot afslanking?

“De bewering is dat het actieve ingrediënt vermindert onze eetlust en vermindert de hoeveelheid vet we slaan,” zei Slayton.

Het actieve ingrediënt wordt genoemd hydroxycitroenzuur, ook bekend als HCA, en de een-tweetje het zogenaamd levert heeft vele mensen die zeggen dat ze moeiteloos het afstoten van de pond. Sommigen zeggen dat ze hebben verloren zo veel als 20 pond meer dan een maand.

“Ik heb het zien van een heel groot verschil in de manier waarop kleding wordt me passend”, zei een gebruiker.

Een ander zei dat ze hebben verloren 47 pond. Anderen beweren verschillende voordelen.

“Ik heb het zien van meer definitie in de schouders, de borstspieren en de armen,” zei een ander.

Vervaardigd door een verscheidenheid aan bedrijven aan te vullen en verkocht zowat overal nu in de vorm van pillen, Garcinia Cambogia komt eigenlijk van een tropische vrucht geteeld in Zuidoost-Azië.

Het beperken van de onverantwoordelijke verwijdering van overgebleven geneesmiddelen op recept

oleen Kayden, consultant apotheker bij Williams Apotheker in Lancaster en in het verleden voorzitter van de Pennsylvania Apothekers Vereniging, zegt de verwijdering van de medicatie is snel, eenvoudig en goedkoop: Vul een hersluitbaar zakje met een oplossing van water en een ongewenste stof, zoals koffiedik, kitty strooisel of zaagsel; verzegelen; en plaats het in de vuilnisbak.

Spoelen van de pillen door de wc of gieten ze naar beneden de gootsteen is nooit een goed idee. Onderzoekers van Harvard zeggen dat de drugs drinkwater en het grondwater kunnen verontreinigen. Dit zet “kwetsbare bevolkingsgroepen”, zoals zwangere vrouwen en mensen met een handicap, in gevaar.

Hoewel de menselijke effecten op de gezondheid zijn onzeker en onbewezen, kan hetzelfde niet gezegd worden over het effect op het waterleven, met name vis. Studies hebben aangetoond dat oestrogeen, gevonden in anticonceptiepillen en postmenopauzale hormoonbehandelingen, leiden tot een “feminizing effect” op de mannelijke en vrouwelijke vis-naar-man verhoudingen kunnen verstoren. In sterk vervuilde gebieden, hebben sommige vissen naar verluidt zowel vrouwelijke als mannelijke voortplantingsorganen ontwikkeld.

Deze schadelijke effecten zijn waarom staat Rep. Michael Sturla (D-Lancaster) zegt dat hij mede-indiener van House Bill 686, geschreven door de staat Rep. William C. Kortz II (D-Allegheny). De Pharmaceutical Stewardship Act zou vereisen drug fabrikanten om milieuvriendelijke manieren voor de bewoners te ontdoen van ongewenste medicatie te voorzien.

Er moeten maatregelen worden genomen om de milieu-impact van deze drugs te verminderen, en wij zijn het eens de fabrikanten moeten een belangrijke rol spelen.

Magic Bullet De Depressie Era’s voor Weight Loss

Onlangs heeft de New York Times publiceerde een ontnuchterende verhaal over de alumni van het 2009 seizoen van The Biggest Loser. Een studie heeft aangetoond dat bijna alle van de mensen die in het openbaar honderden ponden had verloren op het straffen van het dieet van de show en lichaamsbeweging regime had bijna alle van het terug gewonnen, tenzij ze maakte het verblijf slanke de focus van elk moment. Hun ruststofwisseling, zo bleek, was uitgesplitst een geruis van het gewichtsverlies. We hebben lang bekend dat het lichaam niet wilt afvallen, op te geven de “koppige” extra ponden, maar de studie toonde aan dat het zet veel meer van een gevecht dan wie dan ook gedacht, weigeren om onze culturele overtuiging erkennen dat skinniness is zonder twijfel superieur, fysiek en moreel. een pil die zou doen om de eetlust te verminderen of weg te branden gewicht: Zolang er diëten zijn geweest, zijn er dromen van hen vals spelen met de wetenschap geweest

In de zomer van 1933, beschreef drie Stanford wetenschappers een verbazingwekkende experiment ze hadden uitgevoerd die leek te beloven magie. In het tijdschrift van de American Medical Association, ze gerapporteerd over de effecten van een chemische stof genaamd “2,4 dinitrofenol” of alfa-dinitrofenol (DNP), die de stofwisseling van het lichaam door een verbazingwekkende 30 versneld tot 50 procent in alle negen van hun proefpersonen, waardoor ze te laten vallen ongeveer twee pond per week zonder een steek van de honger. In de overvolle, over-veelbelovend en over-leveraged gebied van voedingssupplementen en vermagering slang oliën was het iets nieuws, en het zou blijken te zijn zowel een wonder en bedreiging zijn. Ondernemende fabrikanten van geneesmiddelen in beslag genomen van het verslag en volgde haar sjabloon om hun eigen wonder gewichtsverlies pillen verzinnen. “Redusols,” een typische merk, kosten $ 3 voor een 30-daagse levering (ongeveer $ 55 vandaag), en het bedrijf bracht duizenden dollars reclame in kranten en tijdschriften.

Journalisten ook in beslag genomen op het verhaal en draaide de gevolgen daarvan te onwaarschijnlijke uiteinden. TIME magazine beschreef de drug als “een krachtige prod voor luiaards en een subtiele wapen voor moordenaars.” In een artikel genaamd “The Skin Voedsel Skin Game”, op de regelgeving rond voeding en schoonheidsproducten, New Republic redacteuren ingebeelde de “economische revolutie “die zou volgen als het medicijn veilig bleken. De zomer van 1933 was een nerveuze tijd FDR had onlangs opgezet het apparaat van de New Deal-en andere markt crash zou kunnen komen van overal. “Producenten van roeimachines en andere gymnasium apparaten zullen vinden hun omzet enorm ingeperkt,” het magazine voorgesteld. “Andere anti-fat remedies zal wellicht uit de markt worden gedreven. Bepaalde kuuroorden zullen niet langer worden betutteld, en fabrikanten van kleding, meubels en andere producten voor de te stout zullen zien hun klandizie afnemen. “Een wondermiddel konden allerlei bijwerkingen hebben.