Stanford Medicine X leidt precisie geneeskunde workshop in het Witte Huis

“Je bent in een kamer waar verdragen worden onderhandeld, en vandaag de dag het is bedekt met sticky notes”, aldus DJ Patil, PhD, chief data wetenschapper in het Office of Science and Technology Policy, zoals hij de gasten in opdracht van president Obama verwelkomd in het witte Huis afgelopen donderdag. Een eclectische mix van stakeholders gezondheidszorg waren daar voor een speciale workshop, mede-georganiseerd door Stanford Medicine X en het Office of Science and Technology Policy, dat was gericht op een basisprincipe van de voorzitter van de Precision Medicine Initiative – boeiende deelnemers als partners in onderzoek.

“Vergeet alles wat je denkt te weten over medisch onderzoek en hoe het moet,” Larry Chu, MD, directeur van Stanford Medicine X, die wordt getoond aan de rechterkant, daagde de deelnemers. ‘Ik zou je graag op de kap van uw beginner te zetten en samen met ons vandaag om een ​​toekomst van het medisch onderzoek waar iedereen is opgenomen reimagine. “Chu werd door het Witte Huis uitgenodigd om co-creëren en co-host dit unieke evenement in de erkenning van leiderschap Medicine X in precisie geneeskunde en boeiende patiënten als partners in de academische geneeskunde.

Deze workshop wordt geïllustreerd ook Medicine X Iedereen inbegrepen (een handelsmerk zin) waarden, het samenbrengen van een diverse groep van stakeholders in de gezondheidszorg naar manieren om medisch onderzoek te verbeteren brainstormen. Patiënten, studenten, ondernemers, uitgevers, onderzoekers, ambtenaren en drie leden van de afdeling Anesthesiologie, PO-en Pain Medicine – Kyle Harrison, MD; Bassam Kadry, MD; en Michael O’Reilly, MD – bijeengeroepen om de uitdagende vragen in het onderzoek hun eigen ervaringen aan te pakken en te delen.

Doe foto waarschuwingen op sigaretten stijging stoppogingen?

Volgens de studie auteurs, de Verenigde Staten leidde de wereld door als eerste te sigarettenpakje waarschuwingen in 1966. Echter vereisen, sindsdien is het land achterop geraakt anderen in de uitvoering van effectieve pak waarschuwingen.

De World Health Organization (WHO) Raamverdrag inzake Tobacco Control is een internationaal verdrag dat waarschuwende afbeeldingen op sigarettenpakjes aanbeveelt.

Interessant is dat de 2009 Familie Roken Preventie en Tobacco Control Act vereist waarschuwende afbeeldingen, maar de uitvoering van deze wet werd geblokkeerd door een rechtszaak onder leiding van de tabaksindustrie in 2012.

De Verenigde Staten Hof van Beroep voor het District of Columbia Circuit vervolgens uitgesproken tegen waarschuwende afbeeldingen door de Food and Drug Administration (FDA) voorgesteld, wat suggereert dat de FDA had “nog geen spoor van bewijs” dat dergelijke waarschuwingen het roken.

Omdat er hiaten in dit onderzoek waren, Noel T. Brewer, Ph.D., van de Universiteit van North Carolina-Chapel Hill en collega’s uiteengezet om een ​​grote gerandomiseerde klinische trial die onderzocht hoe het toevoegen van waarschuwing foto’s op pakjes sigaretten getroffen roken uit te voeren gedrag.

Handheld-apparaat detecteert hartaanvallen met één druppel bloed

Met slechts een enkele druppel bloed, detecteert het apparaat eiwitten in de bloedbaan na een hartaanval en verschaft een resultaat in 10 minuten in plaats van de gebruikelijke 60 minuten wachten voor laboratoriumresultaten.

Voor patiënten die in hulpdiensten departementen met pijn op de borst, kan het apparaat worden gebruikt om een ​​onmiddellijke-test te beheren, met de resultaten afgeleverd, terwijl de patiënt wordt beoordeeld en een medische geschiedenis genomen. Dit vermindert de tijd voor de arts om te beslissen over de behandeling.

Gebruik van de inrichting vereenvoudigt het patiënt-arts interactie en verbetert de wijze waarop artsen kunnen leveren zorg.

Het systeem werkt door het meten van het cardiaal troponine I (cTnI), een eiwit dat wordt uitgescheiden door de hartspier in het bloed na een hartaanval.

Het bedrijf heeft demostrated dat het levert on-the-spot test resultaten vergelijkbaar zijn met die verkregen in een laboratorium, waardoor de arts om te beslissen over de behandeling zonder vertraging.

De huidige richtlijnen voor de diagnose van een myocardinfarct vereisen bloedtest resultaten van de biomarker troponine voor de 90% van de patiënten die aanwezig zijn op de afdeling spoedeisende hulp (ED) met pijn op de borst, maar zijn niet gediagnosticeerd door een elektrocardiogram (ECG).

“Bloedmonsters worden meestal geanalyseerd in het ziekenhuis laboratorium, die gemakkelijk meer dan een uur kan duren om het resultaat terug naar de ED arts te krijgen. Point-of-care testen aanzienlijk kan helpen om de doorlooptijd te verminderen,” zegt Dr Paul Collinson , consultant chemische patholoog aan University Hospitals NHS Foundation Trust St. George’s in het Verenigd Koninkrijk.

Amerikaanse overlevenden van kanker nu nummer 15500000

Hoewel kanker tarieven dalen bij mannen en stabiel bij vrouwen, is het aantal overlevenden van kanker langzaam toe op jaarbasis.

Dit komt deels doordat de vroegtijdige opsporing van kanker en de behandeling is verbeterd; het is ook omdat de bevolking langer leeft en groeit.

Dit gedeelte van de gemeenschap heeft specifieke behoeften. Sommige behoefte aan specifieke vormen van behandeling; anderen leven met de langdurige fysieke en psychologische gevolgen. Anderen nog steeds geconfronteerd met financiële en sociale problemen.

Om de omvang van deze groep te begrijpen, de American Cancer Society en de National Cancer Institute samen te werken om de 2 jaar een rapport te produceren.

Zoals de auteurs staat: “Ondanks de toenemende bewustwording van overlevingspensioen kwesties en de veerkracht van kanker, vele uitdagingen blijven.”

De teams gericht op het aantal lopende kanker te analyseren en de niveaus die de samenleving kunnen verwachten in de toekomst te voorspellen. De auteurs gebruiken de term “kanker overlevende” om te verwijzen naar iedereen die een diagnose heeft gekregen en is nog in leven. De resultaten worden deze week gepubliceerd in het tijdschrift Californië: A Cancer Journal for Artsen.

Ik volg het advies van Caravaggio over hoe je slim te blijven

Dit is bedoeld als een afschrikmiddel, en is een afkorting voor hun favoriete uitdrukking – “Summer lichamen worden gemaakt in de winter”. Dit heeft de verdienste van waarachtigheid, en op het moment van het jaar waarin we worden gebombardeerd met meer verfijnde en esoterische dieetadvies, het heeft ook de eenvoud en resonantie op zijn kant.

Mijn eigen lichaam is nog steeds, ben ik bang, in de diepste mid-winter, en mijn dokter vorige week drong er bij mij om te maken wat hij noemde “veranderingen in levensstijl” om te vermijden dat mensen rennen en schreeuwen toen ik het strand te gaan. Ik weet wat ik moet doen – beter eten, drinken minder, en meer te bewegen – maar het is niet zo eenvoudig deze dagen.

De conventionele wijsheid, zoals aangehangen door ambtenaren van de volksgezondheid, is dat we de calorieën moeten tellen en vasthouden aan vetarm voedsel. Eenvoudig genoeg, en geen noodzaak om toevlucht te nemen tot elke modieuze dieet regimes. Maar dan gisteren, de National Obesity Forum (NOF) produceert onderzoek dat dit tegenspreekt, zeggend dat vet voedsel, met inbegrip van zuivel en vlees, zijn eigenlijk goed voor ons. Het rapport drong er bij degenen die wilden afvallen om hun inspiratie te nemen van het werk van Caravaggio in plaats van te luisteren naar ambtenaren.

NHRC Het ontwikkelen van mobiele apps om te voorkomen dat medicijngebruik Misbruik

Dienst leden die gewond zijn geraakt of lijdt aan chronische pijn worden vaak voorgeschreven pijnstillers tijdens het herstel en revalidatie. Pijn is een belangrijk onderdeel van het genezingsproces, maar ook de kans op voorgeschreven medicatie misbruik maken. In een poging gericht op preventie, de onderzoekers van de NHRC maken deel uit van een gezamenlijke inspanning gefinancierd door het National Institute on Drug Abuse (NIDA) om een ​​mobiele hulpmiddel om te onderwijzen en service-leden te informeren over het voorschrijven van medicijnen en het potentieel voor misbruik worden geëvalueerd.

“Het idee voor de app is het Sailors, Marines, soldaten en piloten met informatie over geneesmiddelen op recept en het voorkomen van onbedoelde misbruik,” zei Capt. Kim Lefebvre, executive officer bij NHRC en een Navy apotheker.

Volgens Lefebvre is de app bedoeld om patiënten te ondersteunen in situaties waar ze niet onmiddellijk toegang tot hun zorgverleners, maar vragen over het juiste gebruik van hun voorgeschreven medicatie.

“Een patiënt kan vinden dat hun voorgeschreven dosis van de medicatie hun pijn niet controleert of ze kunnen onzeker over de vraag of zij een ander medicijn in aanvulling op hun voorgeschreven men kan nemen,” zei Lefebvre. “In deze situaties kan de app helpen ondersteunen van de patiënt besluitvorming door het verstrekken van onderwijs en hulpbronnen over medicatie interacties, risicovol gedrag dat kan leiden tot een toevoeging, en nog veel meer, maar het is niet de bedoeling om de expertise van een zorgverlener te vervangen . De app ondersteunt de initiatieven van de Militaire Health System om patiëntgerichte zorg te bieden en zich patiënten in hun eigen gezondheidszorg. ”

Onderzoekers van NHRC ontwikkelde de app om een ​​evidence-based tool die het risico van het voorschrijven van geneesmiddelen misbruik zal verminderen door het verbeteren van het onderwijs over de voorgeschreven medicatie en individuele risico’s te creëren. De app is ontworpen om te profiteren van de alomtegenwoordigheid van smartphones en zal informatie over het voorschrijven van medicijnen direct toegankelijk te maken.

Stap het uit aan kansen van ernstige ziekten zoals kanker te verminderen

Terwijl ijdelheid een stuwende kracht voor velen van ons in onze strijd met de bobbel zou kunnen zijn, het aantrekken van extra gewicht veel ernstiger gevolgen dan de vraag of we kunnen persen in outfits van vorig jaar kan hebben.

Maar overgewicht verhoogt je kans op het krijgen van kanker en als je de diagnose, het vertraagt ​​uw tarief van herstel.

Voeg daaraan toe dat de vergelijking van het feit dat we hebben een verhoogd risico op het krijgen van kanker als we ouder worden en de boodschap die we nodig hebben om enige controle onszelf terug te nemen – door middel van onze levensstijl – moet luid en duidelijk gehoord te worden

De nieuwste trends verslag gepubliceerd door het Ierse National Cancer Registry toont aan dat de kans van een vrouw die het ontwikkelen van kwaadaardige borstkanker voor haar 75ste verjaardag, bedraagt ​​momenteel ongeveer een op de 10.

Maar het is niet allemaal kommer en kwel en er is genoeg je kunt doen om jezelf te helpen – een thema dat in een volgende gesprek georganiseerd door de Ierse Cancer Society zal worden gedreven thuis, uitgevoerd door Annie Anderson, een professor van de volksgezondheid voeding.

Anderson, die ook een co-directeur van het Centrum voor Onderzoek naar Kanker Preventie en Screening, aan de School of Medicine aan de Universiteit van Dundee, heeft haar praten ‘Stapelen de kansen tegen kanker en de rol van onze genen, Lifestyle en riep Geluk’.

Ze kwam met de titel, want in haar ervaring heeft ze voldaan, bijvoorbeeld, vrouwen 50 jaar – 70 tijdens borstkanker screenings, die de neiging om hun genen de schuld, of laat kanker naar beneden om het lot of geluk, zonder te beseffen hoe veranderingen in hun levensstijl – zoals het beheer van het gewicht, kijken naar wat ze eten, hoeveel alcohol ze drinken en hoeveel ze oefenen ze krijgen, kunnen verhogen of te verminderen hun risico op het krijgen van een aantal van de meest voorkomende vormen van kanker.