Baanbrekende studie zal het wettelijk kader voor genomische geneeskunde vast te stellen

De National Institutes of Health (NIH) heeft bekroond met de allereerste-subsidie ​​gewijd aan het leggen van de basis-beleid nodig is om te vertalen genomische geneeskunde in klinische toepassing. Het project – LawSeqSM – zal bijeenroepen juridische, ethische en wetenschappelijke deskundigen uit het hele land om te analyseren wat de stand van genomische wet en creëren broodnodige aanwijzingen over wat het zou moeten zijn.

NIH heeft de goedkeuring van genomische geneeskunde verklaard door clinici om een ​​topprioriteit voor zowel de individuele en de volksgezondheid te verbeteren. De federale Precision Medicine Initiative (PMI), aangekondigd door president Obama en momenteel wordt gelanceerd, gericht op genomics en andere analyses te gebruiken om de ontwikkeling van krachtiger en op maat gesneden behandelingen voor kanker en andere ziekten te versnellen. Maar de Amerikaanse federale en nationale genomics wet is onduidelijk en slecht begrepen, die een belangrijk obstakel voor vooruitgang.

Als NIH directeur Francis S. Collins, MD, en het National Cancer Institute directeur Harold Varmus, MD, hebben geschreven, “Het bereiken van de doelen van precisie geneeskunde wil… Vereisen het bevorderen van regelgevende kaders van de natie.” Toonaangevende LawSeqSM is een team van drie hoofdonderzoekers.

Alvleesklierkanker behandeling: het blokkeren van de belangrijkste eiwit dat tumoren beschermt

De studie, geleid door onderzoekers van de Beatson Instituut in Glasgow, Verenigd Koninkrijk, is gepubliceerd in het tijdschrift Cancer Cell.

In de afgelopen 40 jaar is de overlevingskans voor vele vormen van kanker aanzienlijk verbeterd. Voor pancreaskanker, een ziekte die zelden wordt gedetecteerd in een vroeg stadium, overleving blijft bitter laag – het overgrote deel van de patiënten niet meer dan 5 jaar levensduur na de diagnose.

Hoopt ​​zijn gerezen toen immunotherapie kwam op het toneel. Deze aanpak – met name in de vorm van “controlepunt remmers” die prime immuuncellen aanval tumoren – is veelbelovend in diverse kankers, waaronder melanoom en longkanker. Maar resultaten voor pancreaskanker zijn teleurstellend.

Een belangrijke factor in het falen van geneesmiddelen checkpoint alvleesklierkanker vallen is het vermogen van tumoren om zichzelf te omringen met een beschermend schild van eiwitten en cellen die stoppen met de geprimede immuuncellen bereiken en de aanval op de tumor is.

Onderzoekers van de Beatson Instituut hebben onderzoek verricht naar een eiwit genaamd CXCR2 voor een tijdje. Ze hebben onlangs ontdekt CXCR2 speelt een rol bij kanker – helpen om tumorgroei bij muizen met huid en darmkanker rijden. Dus besloten ze om haar rol in pancreaskanker te onderzoeken.

Cystic fibrosis patiënten kunnen baat hebben bij hergebruikt goedgekeurde geneesmiddel

Joseph Zabner, hoogleraar interne geneeskunde, samen met andere onderzoekers van de Universiteit van Iowa Carver College of Medicine in Iowa City beschrijven hun bevindingen in een paper gepubliceerd in het tijdschrift JCI Insight.

Cystische fibrose (CF) is een progressieve, genetische ziekte die schade toebrengt aan de inwendige organen, met name de longen en de darmen. Bij mensen met CF, een defect gen genaamd CFTR veroorzaakt een ophoping van dik slijm op het oppervlak van weefsel – bijvoorbeeld de bekleding van de luchtwegen en het maagdarmkanaal.

In de longen, de mucus accumuleert, verstopt het de luchtwegen, waardoor ademhalingsproblemen. Het vangt ook bacteriën en leidt tot infecties, uitgebreide longschade en uiteindelijk ademhalingsfalen.

Het slijm opbouw is een gevolg van een probleem met het transporteren ionen in en uit cellen, waardoor het aangetaste weefsel oppervlakken te verzuren.

In de longen, wanneer de luchtweg oppervlaktevloeistof (ASL) wordt te zuur is minder in staat om te beschermen tegen bacteriën en andere pathogenen.

Voor de studie, de onderzoekers het effect van een geneesmiddel genaamd tromethamine (wat zij noemen Tham) van de zuurgraad van de ASL en zijn vermogen om bacteriën te doden.

In de Verenigde Staten, is momenteel goedgekeurd Tham – in injecteerbare vorm – voor de behandeling van metabole acidose, een aandoening waarbij het lichaam of te zuur of de nieren niet in staat zijn voldoende zuur uit het lichaam te verwijderen.

‘Sommige vormen van MS zijn geërfd,’ studie toont

Onderzoekers van de Universiteit van British Columbia en Vancouver Coastal Health in Canada publiceren hun resultaten in het tijdschrift Neuron.

Het team, onder leiding van prof Carles Vilarno-Guell, zegt dat ze hebben bewezen dat multiple sclerose (MS) kan het gevolg zijn van een enkele genetische mutatie op een gen genaamd NR1H3, dat een eiwit dat fungeert als een “on-off switch” voor produceert andere genen.

Zij verklaren dat andere genen die wel werk myeline beschadigen ontstekingen stoppen of nieuwe myeline de schade te herstellen.

Myeline is het vetmateriaal dat neuronen omgeeft en helpt sturen elektrische signalen. Wanneer myeline is beschadigd, verstoort de communicatie tussen de hersenen en de rest van het lichaam, het produceren van problemen met het gezichtsvermogen, spierzwakte, evenwicht problemen en cognitieve stoornissen – kenmerken van MS.

De onderzoekers zeggen dat hun bevindingen kunnen helpen ontdekken therapieën die zowel gericht zijn op de NR1H3 gen of dat de effecten van de mutatie te neutraliseren.

5 Diet-Friendly Snacks op naar het werk

Een klant van mij kreeg 10 pond sinds de landing een goede baan bij een vrouwen atletische kleding bedrijf ongeveer een jaar geleden. Na het bekijken van haar dieet, vond ik waar die 10 pond kwam uit – de gratis office snacks.

Gratis voedsel wordt beschouwd als een “extraatje” in veel kantoren, maar dit voordeel kan een onverwachte prijs hebben: pond gewonnen. Hoewel de door de werkgever van mijn cliënt hapjes waren schijnbaar gezondere keuzes – miniatuur donkere chocolade, yoghurt bedekte noten en pretzels, gedroogd fruit, energierepen en trail mix – een dagelijkse reis of twee naar de kast toegevoegd tot honderden extra calorieën. .. en 10 extra pond.

Als je snack op het werk als je je verveelt, gestrest of te druk om een echte maaltijd te eten, in plaats van de honingbij voering om de snack lade of Starbucks, brengen die voldoen aan snacks van huis, als een van hen één van deze vijf, voedingsdeskundige goedgekeurd tussen-maaltijd snacks. Elk heeft minder dan 200 calorieën, geen toegevoegde suikers en biedt honger breken eiwit en / of vezels.

6 stappen voor ziekenhuizen te nemen om Prescription Drug misbruik te voorkomen

De ziekenhuizen zijn onder meer toezicht van regelgevende instanties op het voorschrijven van geneesmiddelen misbruik en het potentieel voor drug afleiding van medische instellingen. Voor het ziekenhuis leiderschap, het is een veiligheid van de patiënt probleem. Het is een werknemer gezondheidsprobleem. Het is een klinische kwaliteit en heropnames kwestie. En het is een juridisch en compliance probleem.

De traditionele benadering van het verlichten van de patiënt pijn door het gebruik van voorgeschreven opioïden als primaire oplossing is een omgeving waarin opioïden zijn er in overvloed gemaakt. En omdat ziekenhuizen bezit zijn van een hoge voorraden van gereguleerde farmaceutische producten, riskeert ze steeds een belangrijke bron van geneesmiddelen op recept raken van de straten, waar hun waarde wordt zeer opgeblazen.

Door het nemen van een harde kijken naar het beleid en toezicht, kan het ziekenhuis beheerders helpen verminderen het risico van het voorschrijven van geneesmiddelen inventaris afleiding van hun instelling en het risico van boetes sterk verminderen door de federale drug agentschappen. Door te werken met het personeel van het ziekenhuis, ziekenhuis beheerders kan ook helpen hun werknemers te informeren over de opioïde misbruik epidemie en hen te beschermen tegen prooi te vallen aan deze door te werken aan potentiële “lekkage” problemen zo goed mogelijk personeel verslaving problemen op te lossen.

Medische professionals die gereguleerde stoffen af ​​te leiden vormen belangrijke bedreigingen voor de veiligheid van de patiënt en uitgegroeid tot een verplichting om hun ziekenhuis, het creëren van de mogelijkheid voor potentiële strafrechtelijke en civielrechtelijke gevolgen. De Federal Drug Administration, de Centers for Disease Control and Prevention en de Amerikaanse Drug Enforcement Agency worden loep dergelijke gevallen, en boetes ernstig zijn voor het ontbreken van adequate controles op zijn plaats.

In een recente zaak van Californië, werd een ziekenhuis een boete van $ 1.550.000 voor het niet honderden transacties waarbij gereguleerde stoffen in strijd met de Controlled Substances Act goed opnemen. Het ziekenhuis bleek onvoldoende procedures en controles hebben plaats op de verdeling van gereguleerde stoffen en afleiding in het voorschrijven van geneesmiddelen verstrekking operaties te voorkomen.

In de grootste nederzetting in zijn soort tot nu toe in verband met drugs afleiding in een ziekenhuis, een Massachusetts instelling moest $ 2.300.000 te betalen aan de overheid om beschuldigingen van het toestaan ​​van werknemers om gereguleerde stoffen voor persoonlijk gebruik af te leiden op te lossen. Het ziekenhuis ook ingestemd met een plan met corrigerende maatregelen om te voorkomen en aan te pakken toekomstige omleidingen te nemen.

Ziekenhuis beheerders zijn in de frontlinie van het ziekenhuis werknemers te beschermen tegen vallen ten prooi aan verslaving. Onderwijs- en opleidingsprogramma’s moeten worden in plaats dat het personeel te informeren over de gevaren van farmaceutische verslaving en de risico’s farmaceutische afhankelijkheid kan opleveren. Daarnaast is er een omleiding preventie programma moet worden beoordeeld door het ziekenhuis leiderschap en geactualiseerd indien nodig.

3 manieren om gewicht te verliezen zonder dieet en lichaamsbeweging

Een recente studie over probiotica bekijkt hoe gut microben ingezogen met een dieet dat rijk is aan visolie kan helpen vertragen gewichtstoename zodra deze is getransplanteerd naar een andere darm.

“We waren verrast dat de reuzel en visolie dieet, ondanks dezelfde energie-inhoud en dezelfde hoeveelheid voedingsvezels – die de primaire energiebron voor de darmbacteriën – geleid fundamenteel verschillende darmflora gemeenschappen en dat de microbiota per se zulke grote effecten op de gezondheid, “zei Robert Caesar, auteur van het papier geplaatst op de website van de Universiteit van Göteborg.

Caesar en zijn team bestudeerden muizen modellen met ongezonde vetgehalte diëten. Ze getransplanteerd darmorganismen met visolie dieet en vonden dat de muizen minder ontsteking en verminderde gewichtstoename.

Een studie gepubliceerd in het tijdschrift Obesity gevonden dat het drinken van water voor de maaltijd kan helpen een persoon minder te eten. Volgens het rapport door de tijd, hoe meer water dronk voor de maaltijd werden de meer pondjes kwijt.

De onderzoekers achter het onderzoek bepaald of het water kan mensen helpen gewicht te verliezen, omdat het altijd in gewicht beheerplannen wordt genoemd.

Studie auteur Amanda Daley van de Universiteit van Birmingham verklaart dat water helpt vullen de maag en zelfs toenemen verzadiging. In aanvulling op dat, het water is ook een goede ‘preventie-strategie “voor obesitas en een geweldige manier om mensen te hydrateren.