Magnesium, Alternatieve Geneeskunde en Wetenschap

Neil de Grasse Tyson is de ultieme nerd beroemdheid. Hij is een briljante astrofysicus die is comfortabel te mengen met Bill Maher. Hij zegt altijd iets dat doet me denken. Gisteravond werd hij de bespreking van de Big Bang met de heer Maher, die werd speels sceptisch over het idee dat onze hele universum was ooit klein genoeg om op het hoofd van een pin, “Ik ben niet zeker of ik van mening dat,” zei Bill . De heer Tyson ging uit te leggen dat geloof heeft er niets mee te maken, en dat de wetenschap niet verplicht is zinvol om ons of ons comfortabel. Het moet gewoon waar en controleerbaar zijn. Op een aparte gelegenheid, één van pittige opmerkingen van de wetenschapper beantwoordt de vraag, “Wat denk je Alternative Medicine noemen dat een dubbelblind laboratoriumtest overleeft?” Zijn antwoord: “. Reguliere geneeskunde”

Ik ben het eens met dit. Maar er is een tweede vraag. Wie zal betalen voor de dubbelblinde studie? Eerder op de avond was ik bij een afstuderen partij. Wonen in een MIT / Harvard slaapkamer gemeenschap, is het geen verrassing dat de twee mensen was ik chatten met toevallig medische onderzoekers. Ik vertelde hen over iets medische Ik heb nagedacht over om persoonlijke redenen. Ze deelden met mij hoe moeilijk het zou zijn om te proberen om het te bewijzen … als gevolg van financieringsproblemen.

Ik heb last van de ziekte van Dupuytren. Het is een goedaardige maar verlammende ziekte van de handen die veroorzaakt vingers samentrekken om onbekende redenen. Zoals het vordert, de contracturen te worden permanent. Ik heb al twee operaties en behandeld met bestraling alleen om de contracturen verschijnen en vooruitgang nog agressiever. Zoals mijn contracturen werden meer dan 35 graden en het naderen van 60 graden, ik nodig om serieus te overwegen een meer agressieve chirurgie.

Als dit gebeurde, was ik ook met enkele kleine GI klachten en dwaalde in de magnesium gangpad van een health food winkel. Denkend niets van contracturen mijn Dupuytren, heb ik besloten om te proberen een magnesium supplement. Ik ben er zeker van dat je weet waar dit naartoe gaat. Het supplement had zijn gebruikelijke GI effecten, maar binnen drie weken de knollen in mijn handen die leidde tot de contracturen had verzacht en mijn vingers waren rechttrekken uit. Enerzijds, die werd geverifieerd door twee artsen te worden gecontracteerd meer dan 30 graden, was nu volledig recht. Ondanks de suppletie, een rode bloedcel test toonde nog steeds een cellulair magnesium niveau onder de normale grenzen aangeeft hoe laag het geweest moet zijn.

Stroke ernst erger voor werknemers in ploegendienst

Studie co-auteur David Earnest, Ph.D., van de afdeling Neurowetenschappen en Experimentele Therapeutics aan de Texas A & M Health Science Center College of Medicine, en collega’s publiceren hun bevindingen in het tijdschrift Endocrinologie.

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), ongeveer 15 miljoen Amerikanen gaan in ploegendienst – gedefinieerd als die regelmatig buiten de typische “9-to-5” patroon.

Het is algemeen bekend dat dergelijke werktempo kan verstoren circadiane ritme van het lichaam, hetgeen ongeveer 24-uurs cyclus bestuurd door een interne biologische klok.

De biologische klok reageert op externe stimuli, zoals licht of donker, die het lichaam bij te slapen, wakker, eet, temidden van tal van andere fysiologische processen te vertellen.

“Een persoon op een verschuiving werkschema, vooral op roterende verschuivingen, uitdagingen of verwart hun interne biologische klok door het hebben van onregelmatige slaap-waak patronen of de maaltijd”, legt Earnest.

Vele studies hebben de mogelijke gevolgen voor de gezondheid van de ploegendienst gemarkeerd. Een recente studie gepubliceerd in JAMA, bijvoorbeeld, vond een hoger risico op hart-en vaatziekten bij vrouwen die werkten roterende nachtdiensten voor 5 jaar of meer.

Ander onderzoek heeft ook aangetoond ploegendienst kan het risico van andere cardiovasculaire ziekten, zoals hartaanval en beroerte.

Ernstig en collega’s op een dergelijke bevindingen met hun nieuwe studie suggereert ploegendienst kan ook toenemen ernst van de beroerte.

Undiagnosed dementie kan zetten veiligheid van ouderen in gevaar

De studie wees uit dat oudere volwassenen die symptomen van dementie hadden, maar die niet formeel gediagnosticeerd waren bijna twee keer zoveel kans om te rijden, kok, beheren medicatie, te brengen of andere activiteiten die hen zou kunnen brengen in gevaar, in vergelijking met volwassenen die een had ontvangen dementiediagnose.

De hoofdauteur Dr. Halima Amjad, van de afdeling Geriatrie en gerontologie aan de Johns Hopkins, en collega’s publiceerden hun bevindingen onlangs in het Journal of the American Society Geriatrie.

Dementie is een term die wordt gebruikt om een ​​aantal ziekten gekenmerkt door een afname in het geheugen en denkvermogen beschrijven. ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie, goed voor ongeveer 60-80 procent van alle gevallen.

Symptomen van dementie kunnen verschillen van persoon tot persoon, maar problemen met de korte-termijn geheugen – zoals het onthouden om rekeningen te betalen, het bijhouden van een portemonnee of sleutels, of het onthouden van afspraken – verminderde concentratie en een slechte redenering en gericht zijn voorkomende symptomen.

Op dit moment is er geen enkele test om de diagnose dementie; Alzheimer en andere vormen van dementie gediagnosticeerd op basis van de medische geschiedenis van het individu, een lichamelijk onderzoek, en veranderingen in het geheugen en dagelijks functioneren en gedrag.

Zijn migraine en oestrogeen schommelingen gekoppeld?

Gekenmerkt door slopende hoofdpijn en af en toe een visuele symptomen, genaamd aura, kan migraine aanzienlijk verstoren van een persoon het leven.

Migraine is de derde meest voorkomende ziekten in de wereld. Naar schatting 1 op 4 Amerikaanse huishoudens onder andere iemand die migraine ervaart.

Vrouwen zijn drie keer meer kans om migraine te ervaren dan mannen, met de voorwaarde die zich in 18 procent van de vrouwen, in vergelijking met 6 procent van de mannen.

Onderzoekers geloven dat het verhoogde risico bij vrouwen is waarschijnlijk te wijten aan biologische en psychosociale factoren.

Omdat deze genderverschil is het meest uitgesproken bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd, veel wetenschappers geloven dat hormonen een aanzienlijk deel van het probleem zou kunnen zijn.

Lisa Riley voelt alsof ze heeft een maagband na krimpen haar porties te verliezen meer dan acht steen

Voormalig Emmerdale ster Lisa Riley was altijd groter dan het leven beschouwd met haar sprankelende persoonlijkheid en haar grootte als bij haar grootste ze een grootte 30 was.

Maar nu, na het afwerpen van meer dan acht steen, de actrice heeft opengesteld over haar gewichtsverlies reis en geeft toe dat ze het gevoel alsof ze zelf een maagband heeft gegeven vanwege de manier waarop ze verlaagd haar eetlust.

De ster onlangs sloeg beweringen dat ze gebruik gemaakt van afslankmiddelen om haar te helpen gewicht te verliezen, en nu is ze opengesteld voor de Daily Mail over hoe ze erin geslaagd om de ponden te laten vallen.

Ondanks stapelen haar bord ‘als een vulkaan’ tijdens het dansen met Strictly, heeft Lisa haar eetgewoonten veranderd en zelden krijgt honger, zei ze.

U of M campus politie onderzoekt mogelijk voorschrijven van geneesmiddelen ring gerund door worstelaars

De Universiteit van Minnesota heeft een intern onderzoek van het worstelen programma, dat vorige week raakte verwikkeld in beschuldigingen van een recept-geneesmiddelen ring onder zijn student-atleten geïnitieerd.

Een verklaring vrijgegeven door de school dinsdag gezegd campus politie onderzoekt of sommige worstelaars werden met behulp van en het verkopen van Xanax, een anti-angst drug die een recept nodig.

“De vermeende ernstige gedragsproblemen in ons worstelen programma, als het waar is, is onaanvaardbaar en zal niet worden getolereerd”, aldus de school.

De U heeft een eigen sonde gelanceerd “in nauwe samenwerking met UMPD … en het is onze bedoeling om grondig te onderzoeken met betrekking tot de aantijgingen met betrekking tot onze studenten en medewerkers.”

Onder verwijzing naar een anonieme student-atleet, de Minneapolis gevestigde Star Tribune meldde vorige week dat de coach J Robinson geprobeerd om het probleem aan te pakken intern en nooit zijn meerderen gemeld, een bewering dat hij dinsdag ontkend door zijn middel.

In een brief aan de media outlets, Wisconsin-based advocaat James C. W. Bock zei Robinson gemeld zijn superieuren van de situatie en gevraagd drugstests voor zijn atleten “via meerdere kanalen” in eind maart.

De brief is niet de bewering dat sommige van zijn worstelaars verkochten de drugs te noemen.

Beth Goetz was de interim atletiek directeur op het moment. Ze is inmiddels vervangen door Mark Coyle, die deze week zijn werk begonnen. Een e-mail naar de atletiek-afdeling vraagt ​​commentaar was niet onmiddellijk terug.

In zijn brief, Bock zei dat de universiteit heeft de elektronische communicatie controleren van Robinson’s verhaal. De Pioneer Press op dinsdag om afschriften van deze e-mails.

9 manieren om af te slanken en Tone Up

Zuigen in je maag de hoop dat het zal op magische wijze verdwijnen? Wil om te passen in die prachtige jurk opknoping in je kast? Wanhopig hoop dat je kunt deze zomer trekken uit een zwembroek? Het enige antwoord op uw gebeden, die je al kent, is uit te oefenen. Net als de wijzen zeggen, er is niets zoals het starten vandaag.

Het uitoefenen is de beste manier om calorieën te verbranden en spieren op te bouwen, dus maak geen excuses. In plaats daarvan, maken vooruitgang. Je nodig hebt om te zorgen voor je lichaam, en alleen jij kan een verschil maken. Ik zeg niet dat het makkelijk zal zijn, ik vertel je dat het gaat de moeite waard zijn. Kijk in de spiegel, let op: dat is uw concurrentie. Je moet het doen voor jezelf.

Omdat gewichtsverlies is meer een mentale uitdaging dan een fysieke uitdaging, je moet opstaan elke ochtend en zeg tegen jezelf: “Ik kan dit doen”. U moet worden bepaald niet op te geven. Dus maak je op die bezwete achtervolging en bekijk deze 9 gewichtsverlies oefeningen.