sociale geneeskunde en gezondheid equity

Voor de meeste mensen in de positie van George Yancopoulos’s, zou de jobaanbieding eenvoudig om te weigeren zijn geweest. Yancopoulos, een 28-jarige assistent-professor aan de Columbia, had net won een acht-jaar, miljoenen dollars onderzoeksbeurs voor zijn eigen genetica lab lopen. De jobaanbieding was van Leonard Schleifer, een getrainde neuroloog zonder zakelijke achtergrond: Kom bij mijn nieuwe drug bedrijf, met hoofdzetel in een appartement met één slaapkamer aan de Cornell Medical College.

Dit was 1988. Schleifer zei dat hij wilde de laatste gen wetenschap van toepassing zijn op het behandelen van aandoeningen van de hersenen, maar hij had niet genoeg weten over-the DNA revolutie nieuwe was nog steeds. Yancopoulos was de bewoner gen jockey zijn.

Het duurde enige overtuigend voordat Yancopoulos verliet de academische wereld voor bedrijf Schleifer, die zou komen te staan ​​als Regeneron Pharmaceuticals. Maar de toonhoogte van de neuroloog was goed getimed: Days eerder had Yancopoulos zijn allochtone ouders over zijn subsidie ​​tijdens een zondag diner in hun rijtjeshuis in Woodside, Queens verteld. Ze waren minder geïnteresseerd in het prestige dan in zijn salaris, een bescheiden 30.000 $ per jaar. Spreken heftig in het Grieks, Yancopoulos herinnert, zijn vader klaagde dat na de strijd tegen nazi’s en communisten en hard werken om zijn zoon op te voeden, het eindresultaat leek te zijn “een leven in het lab, het doen van de esoterische wetenschap dat slechts enkele mensen gaan over lezen in tijdschriften. “Als de jonge man wilde om ziekten te genezen en de wereld te veranderen, toch kon hij een fatsoenlijk leven te maken, ook.

Yancopoulos is geen jonge man meer, noch is zijn salaris bescheiden. Als Regeneron chief science officer, is hij uitgegroeid tot de best betaalde onderzoek wetenschapper in de geschiedenis, een papieren miljardair die vorig jaar verdiende $ 40.300.000 ter compensatie. Zijn vader niet helemaal leven om te zien dat, maar op zijn begrafenis in 2010, de ene oorlog na de andere vriend vertelde Yancopoulos hoe trots de oude man altijd was. “Hij heeft nooit eigenlijk zei het aan mijn gezicht,” de wetenschapper zegt, zijn ogen waterig. “Hij dacht dat de juiste manier om je te verhogen was.”

Stoppen met roken? Krijg hulp van je menstruele cyclus

Nicotine is een ongelooflijk verslavende stof, en het draagt met het vele negatieve gezondheidseffecten.

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), roken is verantwoordelijk voor 480.000 doden per jaar in de Verenigde Staten alleen al; Dat is bijna een vijfde van alle sterfgevallen.

Meer mensen in Amerika zijn verslaafd aan nicotine dan welke andere drug.

Hoewel de gevolgen voor de gezondheid van roken bekend zijn, het afkicken is nog steeds een echte uitdaging voor iedereen die besluit om de sprong te wagen.

Daarom onderzoek dat iemands kansen leiden van een sigaret-vrij leven kunnen verbeteren van vitaal belang.

Eerder onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen stoppen met sigaretten harder dan mannen. Vrouwen hebben ook een 25 procent hoger risico op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten en chronische obstructieve longziekte (COPD) door het roken dan hun mannelijke tegenhangers.

Amerikaanse kanker nu nummer meer en meer

Hoewel kanker tarieven dalen bij mannen en stabiel bij vrouwen, is het aantal overlevenden van kanker langzaam toe op jaarbasis.

Dit komt deels doordat de vroegtijdige opsporing van kanker en de behandeling is verbeterd; het is ook omdat de bevolking langer leeft en groeit.

Dit gedeelte van de gemeenschap heeft specifieke behoeften. Sommige behoefte aan specifieke vormen van behandeling; anderen leven met de langdurige fysieke en psychologische gevolgen. Anderen nog steeds geconfronteerd met financiële en sociale problemen.

Om de omvang van deze groep te begrijpen, de American Cancer Society en de National Cancer Institute samen te werken om de 2 jaar een rapport te produceren.

Zoals de auteurs staat: “Ondanks de toenemende bewustwording van overlevingspensioen kwesties en de veerkracht van kanker, vele uitdagingen blijven.”

De teams gericht op het aantal lopende kanker te analyseren en de niveaus die de samenleving kunnen verwachten in de toekomst te voorspellen. De auteurs gebruiken de term “kanker overlevende” om te verwijzen naar iedereen die een diagnose heeft gekregen en is nog in leven. De resultaten worden deze week gepubliceerd in het tijdschrift Californië: A Cancer Journal for Artsen.

Stress-geïnduceerde schade aan de hersenen zou kunnen worden voorkomen met een experimenteel medicijn

2015 Volgens een onderzoek van de American Psychological Association (APA), ongeveer 75 procent van de Amerikanen verslag dat tenminste één symptoom van stress in de afgelopen maand, zoals prikkelbaarheid, angst, vermoeidheid en depressie.

Eerdere studies hebben aangetoond dat stress wijzigingen in de hippocampus veroorzaken – het deel van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor het geheugen en emotie – die angst en depressie kunnen leiden.

Echter, het team betrokken bij dit laatste onderzoek wijst erop dat enkele studies hebben onderzocht hoe spanning beïnvloedt de amygdala – een regio hersenen betrokken zijn bij angst en bezorgdheid.

Lood auteur Carla Nasca en collega’s besloten om verder te onderzoeken deze vereniging, met de nadruk op hoe chronische stress invloed op de amygdala van muizen.

Deze 5 Detox Drinks thuis voor gewichtsverlies en Cleansing

Als je hard probeert om gewicht te verliezen dan is de beste manier om te beginnen is door het drinken van veel water. Water helpt je te ontdoen van schadelijke toxines in het lichaam. Zes glazen water per dag zorgt ervoor dat het lichaam gehydrateerd en de essentiële organen in goede gezondheid. Hier zijn een paar detox water drankjes die u kunt maken thuis voor gewichtsverlies.

Om dit water te maken alles wat je nodig hebt is een komkommer, een middelgrote grapefruit, een gesneden citroen en enkele muntblaadjes. Hak alle ingrediënten en eenvoudig laat in de koelkast te zitten tijdje opdienen. Als u dit water per dag te drinken ongeveer vijf keer, kun je wegkomen met alle giftige stoffen uit je lichaam en ook wat gewicht te verliezen.

Dit water is niet alleen lekker, maar verzacht ook je lichaam en is ook zeer geschikt om af te slanken, omdat kaneel helpt om je stofwisseling te verhogen. Neem een ​​liter en kleinbedrijf kruik gevuld met water en voeg dunne plakjes appel en een kaneelstokje of poeder. Het is het beste te laten de ingrediënten blijven in het water voor minstens een uur voor het opdienen. U kunt de pitcher drie tot vier keer te vullen met behulp van dezelfde appels en kaneelstokjes.

Dit water is het beste voor het stimuleren van de immuniteit en het reinigen van gifstoffen uit het systeem. Komkommer anti-inflammatoire en helpt om het lichaam gehydrateerd. Om dit drankje te maken wat u nodig acht kopjes water een gesneden komkommer, citroen en enkele muntblaadjes. Meng alle ingrediënten in een grote kruik en bewaar het in de koelkast ’s nachts. Dit drankje smaakt niet alleen goed, maar heeft vele voordelen.

Het herkennen van de tekenen je verslaafd bent aan geneesmiddelen op recept

We weten het voorschrijven drugsmisbruik is het stimuleren van de New Jersey heroïne-epidemie, maar het blijkt dat sommige mensen kunnen verslaving problemen ontwikkelen met hun medicatie voordat ze eens beseffen wat er gebeurt, zelfs terwijl alleen het nemen van doses die door hun arts zijn voorgeschreven.

“Het is waar dat een bepaald percentage van de mensen te ontwikkelen moeite te stoppen, en het vinden van zichzelf escaleert de dosis meer dan is voorgeschreven op een gegeven moment,” zei Dr David Buch, hoofd van verslaving geneeskunde aan de Carrier Clinic.

Hij wees op de recente studies blijkt 10 tot 30 procent van de patiënten opiaat pijnstillers voorgeschreven kan dit soort van een probleem te ontwikkelen.

“Als mensen hebben familie geschiedenis van middelenmisbruik stoornis, of als iemand heeft een voorgeschiedenis van middelenmisbruik stoornis, ze zijn meer in gevaar,” zei hij. “Jonge mannen lopen meer risico dan andere demografische groepen, het ziet er interessant als rokers lopen meer risico, kunnen sommige mensen met complexe psychiatrische problematiek meer in gevaar zijn.”

18 manieren om uw training sneller te maximaliseren en gewicht te verliezen

Vraag een willekeurige loper die is van nature slank: Er zijn een bazillion redenen om oefening die niets te maken met het verliezen van gewicht te hebben. Maar als gewichtsverlies is uw belangrijkste motivator, zorg ervoor dat elke minuut van de oefening telt met deze trucs om meer calorieën te verbranden tijdens de oefening:

Elke activiteit die u toelaat om te praten, maar maakt het moeilijk uit te voeren lange gesprekken (dwz aërobe oefening) is een geheim wapen om gewicht te verliezen, zegt Edward Jackowski, Ph.D., oprichter van ademen Fitness opleidingen en auteur van Escape uw gewicht . In tegenstelling tot gewichtheffen of uber-intense, onhoudbaar moeilijke activiteiten (dat wil zeggen anaërobe training), kunnen de meeste mensen met een lichamelijke aërobe oefening te houden voor lang genoeg om een ​​aanzienlijke hoeveelheid calorieën te verbranden. Het is de reden waarom iedereen die probeert om gewicht te verliezen ongeveer 60 procent van hun sportschool tijd aan cardio moet besteden en slechts 40 procent doet andere dingen.

Gaan door de bewegingen zal niet helpen gewicht te verliezen – zelfs als je half-ass het voor 45 minuten. “Vanuit een wetenschappelijk perspectief, het is de intensiteit van de oefening dat het metabolisme verhoogt,” zegt Jackowski. In plaats van zorgen te maken over uw hartslag, de stok met deze vuistregel: Als je niet buiten adem voelt en je hebt de mogelijkheid om het te intensiveren, moet je sneller bewegen. Zolang je belasting die u systeem, profiteert u net zoveel als iemand die meer fit en sneller dan je draait op de volgende loopband.