25 staten call now marihuana “medicijn”. Waarom niet de DEA?

John Kasich ondertekend Ohio medische marihuana wetsvoorstel in de wet gisteren, waardoor het de 25ste staat (26 tellen van Washington, DC) of andere vorm van medische marihuana gebruik mogelijk te maken.

Ohio maatregel restrictiever dan medische marihuana rekeningen in veel andere staten. Het doet er niet toe dat de patiënten om marihuana te roken – zij moeten het oraal innemen via eetbare producten, of gebruik maken van een verdamper. Het doet er niet toe dat patiënten hun eigen marihuana te kweken, en slechts een handvol van de voorwaarden, met inbegrip van epilepsie, chronische pijn en kanker, in aanmerking komen voor een medische marihuana aanbeveling.

Medische marihuana voorstanders hadden een campagne gelanceerd om een ​​bredere medische marihuana wetsvoorstel dit najaar voorgelegd aan de kiezers. Maar het wetsvoorstel goedgekeurd door de wetgever en ondertekend door gouverneur Kasich was in veel de neiging om af te wenden meer tolerante stemming maatregelen. En het blijkt succesvol te zijn geweest: de groep te duwen voor de stemming initiatief onlangs opgeschort die campagne, roepen de factuur van de wetgever “imperfect” maar zeggen passage het wetsvoorstel vertegenwoordigde “een vreugdevolle dag voor de duizenden Ohioans wie zal uiteindelijk in staat zijn om veilig toegang broodnodige medicijnen.

Dit jaar is een symbolisch belangrijk jaar voor medische marihuana beleid geweest: met de passage van de wetgeving in Pennsylvania en Ohio bijna 175 miljoen Amerikanen – meer dan de helft van de bevolking – hebben nu toegang tot medische marihuana.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *