Stanford Medicine X leidt precisie geneeskunde workshop in het Witte Huis

“Je bent in een kamer waar verdragen worden onderhandeld, en vandaag de dag het is bedekt met sticky notes”, aldus DJ Patil, PhD, chief data wetenschapper in het Office of Science and Technology Policy, zoals hij de gasten in opdracht van president Obama verwelkomd in het witte Huis afgelopen donderdag. Een eclectische mix van stakeholders gezondheidszorg waren daar voor een speciale workshop, mede-georganiseerd door Stanford Medicine X en het Office of Science and Technology Policy, dat was gericht op een basisprincipe van de voorzitter van de Precision Medicine Initiative – boeiende deelnemers als partners in onderzoek.

“Vergeet alles wat je denkt te weten over medisch onderzoek en hoe het moet,” Larry Chu, MD, directeur van Stanford Medicine X, die wordt getoond aan de rechterkant, daagde de deelnemers. ‘Ik zou je graag op de kap van uw beginner te zetten en samen met ons vandaag om een ​​toekomst van het medisch onderzoek waar iedereen is opgenomen reimagine. “Chu werd door het Witte Huis uitgenodigd om co-creëren en co-host dit unieke evenement in de erkenning van leiderschap Medicine X in precisie geneeskunde en boeiende patiënten als partners in de academische geneeskunde.

Deze workshop wordt geïllustreerd ook Medicine X Iedereen inbegrepen (een handelsmerk zin) waarden, het samenbrengen van een diverse groep van stakeholders in de gezondheidszorg naar manieren om medisch onderzoek te verbeteren brainstormen. Patiënten, studenten, ondernemers, uitgevers, onderzoekers, ambtenaren en drie leden van de afdeling Anesthesiologie, PO-en Pain Medicine – Kyle Harrison, MD; Bassam Kadry, MD; en Michael O’Reilly, MD – bijeengeroepen om de uitdagende vragen in het onderzoek hun eigen ervaringen aan te pakken en te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *