Magnesium, Alternatieve Geneeskunde en Wetenschap

Neil de Grasse Tyson is de ultieme nerd beroemdheid. Hij is een briljante astrofysicus die is comfortabel te mengen met Bill Maher. Hij zegt altijd iets dat doet me denken. Gisteravond werd hij de bespreking van de Big Bang met de heer Maher, die werd speels sceptisch over het idee dat onze hele universum was ooit klein genoeg om op het hoofd van een pin, “Ik ben niet zeker of ik van mening dat,” zei Bill . De heer Tyson ging uit te leggen dat geloof heeft er niets mee te maken, en dat de wetenschap niet verplicht is zinvol om ons of ons comfortabel. Het moet gewoon waar en controleerbaar zijn. Op een aparte gelegenheid, één van pittige opmerkingen van de wetenschapper beantwoordt de vraag, “Wat denk je Alternative Medicine noemen dat een dubbelblind laboratoriumtest overleeft?” Zijn antwoord: “. Reguliere geneeskunde”

Ik ben het eens met dit. Maar er is een tweede vraag. Wie zal betalen voor de dubbelblinde studie? Eerder op de avond was ik bij een afstuderen partij. Wonen in een MIT / Harvard slaapkamer gemeenschap, is het geen verrassing dat de twee mensen was ik chatten met toevallig medische onderzoekers. Ik vertelde hen over iets medische Ik heb nagedacht over om persoonlijke redenen. Ze deelden met mij hoe moeilijk het zou zijn om te proberen om het te bewijzen … als gevolg van financieringsproblemen.

Ik heb last van de ziekte van Dupuytren. Het is een goedaardige maar verlammende ziekte van de handen die veroorzaakt vingers samentrekken om onbekende redenen. Zoals het vordert, de contracturen te worden permanent. Ik heb al twee operaties en behandeld met bestraling alleen om de contracturen verschijnen en vooruitgang nog agressiever. Zoals mijn contracturen werden meer dan 35 graden en het naderen van 60 graden, ik nodig om serieus te overwegen een meer agressieve chirurgie.

Als dit gebeurde, was ik ook met enkele kleine GI klachten en dwaalde in de magnesium gangpad van een health food winkel. Denkend niets van contracturen mijn Dupuytren, heb ik besloten om te proberen een magnesium supplement. Ik ben er zeker van dat je weet waar dit naartoe gaat. Het supplement had zijn gebruikelijke GI effecten, maar binnen drie weken de knollen in mijn handen die leidde tot de contracturen had verzacht en mijn vingers waren rechttrekken uit. Enerzijds, die werd geverifieerd door twee artsen te worden gecontracteerd meer dan 30 graden, was nu volledig recht. Ondanks de suppletie, een rode bloedcel test toonde nog steeds een cellulair magnesium niveau onder de normale grenzen aangeeft hoe laag het geweest moet zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *