Snelle service bij Kleinsman.de

Ik ben nooit een groot fan geweest van de tandarts, maar een mooi en gezond gebit vind ik wel erg belangrijk. Om deze reden ben ik altijd naar controles bij de tandarts blijven gaan en zodoende is mijn gebit nog steeds gezond. Toch was ik er niet helemaal tevreden over en daar zocht ik een oplossing voor.

Kleinsman.de gevonden

Na een korte online zoektocht had ik al snel Kleinsman.de gevonden. Dit is de website van een tandartspraktijk die is opgericht door Richard Kleinsman. Ik kreeg bij deze praktijk gelijk een goed gevoel! Op de website zag ik onder andere de mogelijkheden van het plaatsen van facings. De resultaten daarvan zijn waanzinnig mooi! Naar mijn idee was dat hetgeen dat ik nodig had om tevreden te kunnen zijn over mijn eigen glimlach.

Een mooi, gezond gebit

Zoals ik al zei vind ik een mooi en gezond gebit erg belangrijk. Maar die twee hangen niet altijd samen. Mijn gebit was al gezond, maar echt mooi kon ik het niet noemen. Bij Kleinsman.de heb ik een afspraak gemaakt om facings te laten plaatsen, om hier verbetering in te brengen. De service van deze tandartspraktijk verliep erg snel en daar ben ik dan ook uiterst tevreden over. Een afspraak was vlot gepland en zodoende kreeg ik al gauw informatie over wat mij te wachten stond en hoe ik mij kon voorbereiden op deze afspraak.

In de tandartspraktijk van Kleinsman ben ik erg prettig en professioneel behandeld en nu krijg ik bijna dagelijks complimenten over mijn mooie, witte lach. Het plaatsen van facings is iets dat ik iedereen kan aanraden!